Wie zijn wij?

UitvaartDiscount is ontstaan vanuit de ”reguliere” uitvaartverzorging. De initiatiefnemers van UitvaartDiscount hebben gemerkt dat de laatste jaren steeds meer mensen geen bijzondere uitvaart met "toeters en bellen" meer willen. Hooguit slechts een simpel afscheid of zelfs dat niet eens. Bij Uitvaartdiscount hebben wij onze dienstverlening hier speciaal op toegespitst!

quote openUITVAARTEN KOSTEN NU EENMAAL VEEL GELD! TOCH?!...quote close


Het is algemeen bekend dat een uitvaart veel geld kost. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat wij Nederlanders zoveel geld uitgeven aan het laatste afscheid, dat de uitvaart op nummer 2 komt (onder de bruiloft) van het lijstje met duurste vieringen in/van het leven.

quote openKLOPT!...MAAR NIET BIJ UITVAARTDISCOUNTquote close


UitvaartDiscount heeft zich tot doel gesteld een uitvaart aan te bieden tegen een zo laag mogelijk tarief. Dit is ons gelukt omdat wij uitsluitend per mail en per telefoon de uitvaart met u regelen. Op dit moment verzorgen wij uitsluitend goedkope crematies. In de toekomst zullen daar ook goedkope begrafenissen bij komen.

UitvaartDiscount is op dit moment werkzaam in de volgende gemeenten:

 1. Arnhem (e.o.)
 2. Beuningen
 3. Druten
 4. Gennep
 5. Grave
 6. Groesbeek
 7. Heumen
 8. Mill en St. Hubert
 9. Mook
 10. Nijmegen
 11. Oss
 12. Ubbergen
 13. West Maas en Waal
 14. Wijchen


Naast de bovenstaande gemeenten, verzorgen wij ook uitvaarten in de rest van Nederland. Doordat wij hier te maken krijgen met extra kosten, worden voor uitvaarten buiten de bovenstaande regio een prijs berekend per situatie. Deze prijs is afhankelijk van het aantal kilometers en extra reistijd die wij moeten maken. Uiteraard wordt deze prijs duidelijk van te voren gecommuniceerd.

Voor een geheel vrijblijvende prijsopgave kunt u een e-mail sturen naar info@uitvaartdiscount.nl.