Werkwijze

quote open- Zonder meer met respect! -quote close

Uitvaart Discount verzorgt uitvaarten voor prijzen die ver onder de marktnorm liggen. Wij zijn ook de goedkoopste aanbieder van uitvaarten in de regio. Ons plus pakket is nog altijd een stuk goedkoper dan het basistarief welke veel uitvaartondernemingen hanteren. Denk hierbij aan bedragen rond de 2500,- EUR. In dat basistarief zitten overigens lang niet alle kosten (kist, aula, consumpties, etc.) die nodig zijn voor een minimale uitvaart, waardoor u bij "reguliere" uitvaartondernemers nooit een uitvaart kunt regelen voor slechts het basistarief. Gelukkig hoeft dat vanaf nu ook niet meer!...

Wij werken met eenvoudige en duidelijke standaard pakketten waarbij alles vooraf wordt afgehandeld per telefoon of via internet. U betaalt vooraf of bij het eerste contact het bedrag, waardoor u achteraf niet meer voor financiële verrassingen kan komen te staan. U weet dus altijd wat u krijgt voor uw geld en wij lopen geen financiële risico's.

Om u de gewenste service en kwaliteit te kunnen bieden zijn er een aantal zaken die wij zeer hoog achten:

  1. Respect voor de overledene: Te allen tijden garanderen wij respect voor de overledene.
  2. Discretie en privacy: Dit spreekt voor zichzelf.
  3. Overzicht en duidelijkheid: Alles wordt vooraf bepaald en betaald. Wij vinden het vanzelfsprekend dat u weet wat wij doen en wat dat kost.
  4. Algemene voorwaarden: Zonder onze voorwaarden kunnen wij u niet de service en prijzen aanbieden die op deze website staan. Daarom is het van belang dat u deze vooraf heeft gelezen en in acht neemt. Wij vragen u te tekenen (of online aan te vinken) om dit te bevestigen.


Voor specificaties en informatie over de verschillende pakketten, kunt u klikken op de gewenste soort uitvaart hier aan de rechter kant.